Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad Pangasius Filé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Lätt lagad och billig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagningstid 4 timmar men man står inte i köket i alla dem timmarna. Räkne tillagningstid är 1 timma totalt.
  2. Tillagning: För att fisken inte luktar dynga, har jag marinerat denna i citron, salt och citronpeppar i 3 timmar.
  3. Förberedd panering: Blanda ägg med lite mjölk eller vatten och citronskal. Dippa fisken i äggblanding sen till mjöl och sist till ströbröd. Låt stå åtminstone 1 timme så att panering fastnar ordentlig i fisken.
  4. Stek den i oljan tills den är gyllene brun. Serveras med goda sallad, kokt potatis och morötter. Bon aptité!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.