Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad rödspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott! Lite piffigare med curry i paneringen. Testa gärna någon av mina falska remouladsåser till. Ett glas eller två av Casal di Serra (nr 12419) från Italien för 79:- gör det hela gudomligt!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat.
  2. Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen. Stek dem i smör tills de är vackert gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.