Panerad schnitzel

Gott till österiksk potatisssallad

Ingredienser

400 gram fint kött från gris
Salt
Peppar
½ dl vetemjöl
1 ägg
½ dl ströbröd
Smör

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
1667
Sparat:
14

Gör så här

Banka ut köttet med te x hammare. Lägg köttet i en plastpåse. Torka av köttet med hushållspapper. Krydda.

Häll mjölet i en tallrik. Vispa ägget i en tallrik, häll ströbrödet i en tallrik. Panera först i mjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet.

Stek i smör i svag värme så att de får fin färg.
Lägg gärna på ett lock en stund så köttet blir mört
eller på svag värme i ugnen.

LIKNANDE RECEPT

Schnitzel recept
av Beson
över 2 månader
av Cayene
över 2 månader
över 2 månader
av malliss
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.