Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad schnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till österiksk potatisssallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut köttet med te x hammare. Lägg köttet i en plastpåse. Torka av köttet med hushållspapper. Krydda.
  2. Häll mjölet i en tallrik. Vispa ägget i en tallrik, häll ströbrödet i en tallrik. Panera först i mjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet.
  3. Stek i smör i svag värme så att de får fin färg. Lägg gärna på ett lock en stund så köttet blir mört eller på svag värme i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.