Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad tofu med thaikänsla

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt sätt att ge tofu en fin krispighet och mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag upp tofun ur paketet och låt rinna av. Tärna upp tofun. Tag fram tre skålar och häll majsstärkelse, ströbröd och ägg uppvispad med sambal oelek i respektive skål. Doppa tofutärningarna först i majsstärkelsen, sen ägget och rulla dem till sist i ströbröd. Stek tofun i vegetabilisk olja på medelstark värme.
  2. Servera med ris, grönsallad och sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.