Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad torskfilé med kokt potatis och vitpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God och enkel vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Panering: Doppa först filén i mjöl, sedan i ägg, och sist ströbröd, krydda med salt och peppar.
  2. Skala potatisen, koka. Stek de panerade torskfiléerna tills de är gyllenbruna.
  3. Sås: Smält smör, blanda i mjöl, sedan mjölk. Krydda med vitpeppar, smaka av så att det inte blir för starkt/svagt. Koka upp såsen till önskad tjocklek.
  4. Servera med smörkokt majs och en citronskiva.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.