Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerade abborrfiléer med blomkålsmos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga abborrfiléer tillsammans med färska kantareller och ett krämigt blomkålsmos blir en lyxig rätt som ändå är snabblagad. Färsk abborre är något utöver det vanliga! 300 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka blomkålen mjuk och häll av vattnet. Krossa blomkålen och rör ner crème fraiche. Fräs kantarellerna i smör tills det börjar "knäppa" i pannan. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda mandelmjöl, 2 msk persilja, salt och vitpeppar och panera fisken med blandningen. Stek den i smöret på medelvärme tills filéerna är gyllene. Strö över resten av persiljan, finhackad.
  3. Servera rätten med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.