Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerade fiskfiléer

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En vardagshöjdare för hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst. Dela den i decimeterlånga bitar. Vänd runt fiskbitarna i mjöl. Vänd dem därefter i uppvispat ägg. Blanda ost, solroskärnor, havregryn, basilika, salt och peppar.
  2. Vänd fisken i blandningen. Stek i smör eller olja på medelhög värme, ett par minuter på varje sida.Servera gärna med stekta grönsaker och ris eller ugnsbakade tomater och potatis.
  3. Servera gärna med stekta grönsaker och ris, eller ugnsbakade tomater och potatis.
  4. Tips! Prova en asiatisk variant: Panera fisken i kokosflingor och servera med wokade nudlar och sweet chili-sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • peppra 26 februari 2011

    Detta recept är sååå gott, gör det ofta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.