- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En vardagshöjdare för hela familjen.
Instruktioner
- Tina fisken om den är fryst. Dela den i decimeterlånga bitar. Vänd runt fiskbitarna i mjöl. Vänd dem därefter i uppvispat ägg. Blanda ost, solroskärnor, havregryn, basilika, salt och peppar.
- Vänd fisken i blandningen. Stek i smör eller olja på medelhög värme, ett par minuter på varje sida.Servera gärna med stekta grönsaker och ris eller ugnsbakade tomater och potatis.
- Servera gärna med stekta grönsaker och ris, eller ugnsbakade tomater och potatis.
- Tips!
Prova en asiatisk variant: Panera fisken i kokosflingor och servera med wokade nudlar och sweet chili-sås.
Publicerat den
21 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta recept är sååå gott, gör det ofta!