X

Pangasius recept

Laddar...
Din sökning gav 77 träffar
Pangasius i foliepaket

Vilken höjdare, alla tvivlare på pangasius, snälla ni måste prova detta, alla andra också förstås. Doften och smaken obetalbar.


Serranolindad pangasiusfilé med b..

En festlig och god fiskrätt som serveras med en smakrik och mycket god balsamicosås som passar perfekt till stekt ljus fisk. Ugnsrostade rotfrukter och grillad sparris passar alldeles utmärkt till d..

Chilipangasius

Denna blandning av smaker blev en riktig hit, det tyckte även min sambo som inte är så förtjust i fisk.

Fisk i foliepaket

Mycket gott och lättlagat. Fiskrätt som de flesta brukar uppskatta och som passar lika bra till vardags som till fest.
Lenas goda fiskgratäng

Ånyo ett recept från min kära dotter som jag inte kan undanhålla er. Dessutom har det varit infört i Expressen (sön 17 april 2006) under Svenska folkets bästa recept. Och då fick jag en fin kokbok. Äv..

Fiskgratäng med kräftsmak

Fisk är ju klokmat både för kropp och själ - suveränt god dessutom - som du kan bjuda både nära och kära på - också behändigt allt i samma form!Fiskgratäng med saffranscreme

En rätt jag "slängde ihop" och som blev både god och het! I receptet ingår Arlas creme fraiche gourmet som är smaksatt med saffran och tomat. Om man inte har det hemma så kan man själv smaksätta na..
Fiskgratäng med dijonsenap

Oftast när jag tillagar denna rätten kokar jag potatis vid sidan om och gratinerar enbart fisken i såsen. Ett fantastiskt recept som inte kan bli enklare! Det funkar även bra med annan fisk , exem..