Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasius i foliepaket

(22 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vilken höjdare, alla tvivlare på pangasius, snälla ni måste prova detta, alla andra också förstås. Doften och smaken obetalbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina pangasiusfileerna och torka av dom noggrant med hushållspapper. Pensla foliearken med smör-rapsolja, lägg på pangasiusfiléerna. Krydda filéerna, riv citronskal över, dela citronen och krama ur saften av en halva på varje filé.
  2. Strimla purjon och strö över fiiéerna, ringla över sweetchili såsen och lägg på tomatskivorna. Skär smöret i tunna skivor och lägg överst.
  3. Packa ihop paketet noggrant och låt vara i ugnen ca 20 min på 225 grader. Öppna försiktigt, ångan är varm.
  4. Servera med kokt potatis och broccoli och njuuuuuuuut.

Liknande recept

Kommentarer (22)

  • dforslund 2 oktober 2009

    Gjorde denna till middag igår, men glömde sweet chilisåsen, men la till haricots verts och det blev kalas gott. Hade potatismos till å mums så smarrit. Kommer absolut att göra detta igen. Tack för receptet!

  • wildlife 7 oktober 2009

    Otroligt enkelt och helt enkelt otroligt gott!!! Full pott!!! ;))

  • Christina56 14 februari 2010

    Underbart gott! Ett bra sätt att laga fisk på.

  • calabaz 23 april 2010

    Supergott! Testa detta recept!

  • Mariedidrik 27 april 2010

    Helt underbart gott! Det här receptet hamnar i min receptbok! :D

  • Mariedidrik 27 april 2010

    P.s Nästa gång tänker i alla fall jag ta lite mindre citron, men annars var det MUMS!

  • Roskerstin 27 april 2010

    Håller med dig Mariedidrik angående citronen. Men jag hade en väldigt liten citron när jag gjorde receptet 1:a gången. Jättekul att ni gillar receptet.

  • Serentia 24 maj 2010

    Hur gott och enkelt som helst! Har blivit en av mina absoluta favoriter :D

  • stunberg 7 december 2010

    Men herrans va gott det var!!! Detta sparas och kommer definitivt tillagas igen!

  • ItaR 5 januari 2011

    Jätte gott,kommer att lagas flera gånger.

  • valerian 9 april 2011

    Jättegott. Åt med kokt potatis och slevade på en klick gräddfil. MUMMA!!

  • Zlemma 12 juli 2011

    Detta har gjorts många gånger hos oss nu, det har blivit en av sambons favoriter! Vi brukar variera oss med andra sorters vit fisk bara. Full pott!

  • fia_sophia 14 juli 2011

    super gott. hade .köpt hem denna hajmal o visste inte vad jag skulle göra med den. Detta recept är underbart!!!! Supergott blev det... Kommer göra det många ggr ... Tack

  • VIB95 5 augusti 2011

    Mkt gott, snabbt o enkelt! Denna rätt gör jag flera gånger!

  • miminca 22 oktober 2011

    Jättegott! Rekomenderas varmt!

  • Missel 22 november 2011

    Jättegott!

  • VIB95 10 januari 2012

    Verkligen jätte, jättegott!!

  • YohanN7 11 februari 2012

    Ingen bra smakkombination med sweet chili. Tjugo minuter i ugnen är för litet för normalstora filéer.

  • orchideblomma 17 februari 2012

    Tack för detta recept! Underbart gott som hela familjen gillar!

  • vikstol 26 april 2012

    Jättegott!

  • SCORPIO12 13 augusti 2012

    Enkelt och oväntat gott!! Har gjort denna rätt många gånger och den är verkligen en favorit. Tack för ett jättebra recept!

  • gertluddpowwel 2 maj 2013

    Gott, har svårt för Pangus annars men det här var en bra kombination! Klar 4:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.