Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasiusfilé med pepparrotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte provat ännu men det låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Lägg filéerna i en kastrull med saltat vatten och låt koka upp. Drag av kastrullen från spisen, lägg på ett lock och låt fisken dra i fem minuter.
  2. Smält smöret i en kastrull. Häll i vispgrädden, créme fraichen, senapen och pepparoten och koka upp såsen under omrörning. Mixa såsen med en stavmixer för jämnare konsistens. Smaka av med salt, vitpeppar och eventuellt lite socker.
  3. Servera med kokt potatis eller ris. Gärna tillsammans med grön sparris, färska rödbetor och kapris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.