Pangasiusmal fisk i ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 42150 träffar


Fisk i ugn

Min mammas superrecept som funkar i alla lägen. Jättegott! Jag vet inte någon som inte tyckt om det här, till och med de som inte är förtjusta i fisk äter.
Enkel paprika/chili-fisk i ugn

Välj bara fettprocent på grädden och smak på fraîchen så kan man variera detta recept hur mycket som helst.! Jag använder 4% grädde och paprika/chili-fraîche.


Fisk i ugn med ostsås och bacon

En jättegod fiskrätt. Om man vill förenkla receptet så kan man använda Keldas färdiga ostsås. Men det blir mer smak på rätten med den här ostsåsen med Västerbottenost i.


Fisk i foliepaket

Mycket gott och lättlagat. Fiskrätt som de flesta brukar uppskatta och som passar lika bra till vardags som till fest.
Fisk á la provence

Öppna och ät direkt ur paketen. Går bra att blanda olika fisksorter i paketet. Och för den som inte vill grilla, går det lika bra i ugnen.


Fisk- & Skaldjurslasagne

Fick lov att testa detta recept. Eftersom jag inte hade rödspättafilé hemma som var en ingrediens i originalreceptet så tog jag det jag hade hemma, torskfilé, och jag måste säga att det fungerade alld..


Gulli,s Kycklingfilé i ugnen

Ett mycket enkelt och gott recept för en eller många. Jag fick det av Gulli då hon berättade att hon hade haft över 20 pers. på middag. Måtten är ungefärliga, likaså hur mycket kyckling man vill ha ..