Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panna med spätta och stenbitsrom

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och jättegott!! Även LCHF-vänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Rulla ihop med köttsidan utåt. Hetta upp vinet i en liten kastrull och lös upp buljongen i det. Skiva purjolöken och fräs lätt i en vid panna, lägg fisken ovanpå purjon. Häll vätskan över fisken. Låt sjuda under lock i knappt 5 min. Lyft upp fisken med en hålslev och håll den varm. Vispa ner crème fraiche i pannan och koka upp. Halvera tomaterna och lägg i pannan tillsammans med den varma fisken och rommen. Ös med såsen. Finhacka gräslöken och strö över.
  2. Blomkålsmos är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.