Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelantinbladen i kallt vatten minst 10 minuter. Koka upp grädden, ta kastrullen från värmen, ta upp gelantinet och rör ut det i den varma grädden. Tillsätt yoghurten, citronsskalet och dill.
  2. Fördela i 4 glas, ställ kallt i kylen minst 4 timmar, går även bra över natten . Rör samman räkor, lite citronsaft och gräslök, toppa pannacottan med röran.
  3. Dekorera eventuellt med en citronskiva.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.