En randig och mycket smidig variant av pannacotta med smak av lingon och vit choklad.
Instruktioner
- Röd rand:
Mosa lingonen med en gaffel. Värm grädde och gelésocker i en kastrull. Låt blandningen sjuda i ca ½ minut. Tillsätt lingonen samt hushållsfärg och rör om. Fördela blandningen i 4 glas. Spara gärna lite av smeten till en liten spegel över den vita pannacottan. Ställ glasen i kylen en stund innan nästa lager hälls på.
- Vit rand:
Bryt chokladen i bitar. Värm grädde och gelésocker i en kastrull. Låt blandningen sjuda i ca ½ minut. Tillsätt chokladen och rör om. Fördela blandningen över den röda pannacottan. Låt desserten stå kallt fram till servering.
- Dekorera desserten med lingon och lite citronmeliss.
Publicerat den
13 november 2014
Liknande recept
Skriv kommentar