Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med lakrits och hallon.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här en Jättegod pannacotta med en extra touch av lakrits och en perfekt dessert till er som gillar lakrits.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skåra vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädden tillsammans med vaniljstången,fröna och sockret. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Krama vattnet ur gelatinbladen då de blivit mjuka och tillsätt dem under omrörning i den varma grädden. Häll smeten i portionsformar. låt stå i kylen tills pannacottan har stelnat. Gärna över natten.
  2. Garneringen Hacka eller använd en mortel till lakritsen. Fördela sen lakritsen och hallonen över pannacottan just innan servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.