Pannacotta jordgubb recept

Laddar...
Din sökning gav 67 träffar

Påskpannacotta med jordgubbstopp

Har precis tillverkat och smakat denna påskdessert, suveränt gott. Enkel att tillaga och tar du Gelésocker Multi till hjälp blir det ännu enklare att göra denna påskdessert, helt suveränt att använda..
Kryddig pannacotta med jordgubbs-..

En ljuvlig dessert av lenaste havre, kanel och kardemumma. Tillsammans med jordgubbar och lime blir det en fin brytning. Du bör göra pannacottan kvällen innan servering för att den ska stelna i kylen.

Solgul pannacotta.

Den här gräddiga pannacottan går bra att göra en dag i förväg. Dekorera den samma dag som du bjuder på den.


Cheesecakepannacotta

Philadelphiaost i smeten och jordgubbar med digestivekex på toppen - volià, en alldeles underbar cheesecakepannacottaVaniljpannacotta

Pannacotta är italiensk lyx när den är som bäst. Den känns lyxig - trots att den är busenkel att göra.


Randig pannacotta

Vacker och god pannacotta. Tyvärr hällde jag på lite för varm gelé på toppen så det blev lite grumligt......men sånt händer.Vit chokladpannacotta med limemar..

En jättegod och enkel efterrätt. Tänk på att det är rätt små portioner bara, vi gjorde receptet gånger 3 till 7 personer och det blev rätt bra. Vi skippade även limemarinaden och gjorde bara pannacott..Jordgubbs- och kokospannacotta
Jordgubbs- och kokospannacotta

Pannacotta, som måste förberedas en dag före serveringen, är den perfekta bjud desserten. Här har gräddkrämen fått smak av kokos och jordgubbsskiktet ovanpå har en frisk syrlighet av vin.