Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangopannacotta med jordgubb & granatäpplesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna pannacotta är en lättlagad och supergod GI-rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 5-10 min
  2. Snitta upp vaniljstången och lägg både stång och frön i grädden och låt den få ett hastigt uppkok. Drag av från plattan och lägg i gelatinbladen, blanda ned mangopurén och yoghurten. Häll upp i portionsglas och ställ i kyl för att stelna.
  3. Fruktsalladen: Kan naturligtvis varieras beroende på tillgång men om du använder mango i pannacottan så bör de övriga bären/frukterna passa ihop med mangon.
  4. Skär jordgubbarna i skivor, dela mangon och skär i små tärningar eller skivor. Ta ur kärnorna i granatäpplet.
  5. Lägg bären och frukten (och kärnorna från granatäpplet) ovanpå pannacottan vid serveringen.
  6. Saften av en ½ lime och ev. lite sötningsmedel kan toppa det hela om man vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.