Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med hallonsås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gjorde pannacotta igår för första gången till min mans födelsedag. Blev förvånad på hur lätt det var, och framför allt hur gott det blev!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt.
  2. Skär ett snitt i vaniljstängarna och skrapa ur fröna. Lägg frön och vaniljstängarna i en kastrull.
  3. Häll på vispgrädde och tillsätt gele socker multi. Det fungerar om vanlig gelatin + socker fast att det är vegetabiliskt.
  4. Sila bort vaniljstången. Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar.
  5. Hallonsås : Koka ihop alla ingredienser, och sila sen igenom en chinoise "sil" och Häll därefter över pannacottorna.
  6. Dekorera med lite hallon, blåbär och gärna lite mynta!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.