Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med hallongelé och mörk choklad

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Vaniljpannacotta med hallongelé toppad med riven mörk choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde och gelésocker i en kastrull. Skär upp vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
  2. Lägg ner stång och vaniljfrön i grädden. Låt det koka upp och koka ca ½ minut. Ta upp stången. Häll upp i portionsglas och låt stelna i kylskåp.
  3. Banda hallon och vatten i en kastrull. Låt det koka några minuter.
  4. Passera hallonen genom en sil. Blanda "hallonsaften" med gelésocker och låt koka ca ½ minut. Låt svalna någon minut. Skeda geléet över pannacottan och låt stelna.
  5. Vid serveringen hyvlas mörk choklad över pannacottan.
  6. Lycka till! Njut

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bikbok 24 januari 2010

    Denna verkar god och lättgjort :) /Puuffen

  • gunillao 9 maj 2010

    Toppenrecept! Men jag passerade inte hallonen tyckte det skulle passa med lite tuggmotstånd!

  • monetta 24 september 2015

    Lätt och smidigt recept på pannacotta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.