Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med heta jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppa pannacottan med en sås av jordgubbar, socker och grönpeppar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka grädde, kanel och kardemumma i 2 minuter. Vispa i gelésockret och koka i ytterligare ½ minut. Sila ner blandningen i 4 glas eller skålar. Ställ i kylskåp till serveringen.
  2. Skiva jordgubbarna. Blanda jordgubbar, rörsocker och grönpeppar i en kastrull och koka upp. Servera bären till pannacottan.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.