Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med saffran

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Pannacotta är en mycket populär italiensk dessert. Pröva den med saffranssmak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Lyft upp gelatinet och rör ner det i gräddblandningen så att det smälter. Rör ner saffran och vaniljsocker.
  2. Häll gräddblandningen i små vattensköljda glas eller formar. Låt det stelna i kylen i minst 4 timmar eller tills nästa dag.
  3. Stjälp ev upp puddingarna eller servera dem direkt ur glasen.
  4. Tips! Servera gärna med en finskuren apelsinsallad. Servera gärna med varma hallon.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zimple 18 december 2009

    Har gjort den själv flera gånger. Supergod!

  • Lennart_58 9 december 2010

    Pannacotta är alltid gott o med smak av saffran passar den ju verkligen så här års. Tack o naturligtvis ger jag 5p för denna supergoda pc.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.