Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med honung och kaffe

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannacotta är en utsökt blandning av gräddighet och elegans. Här med smak av honung och kaffe som toppas med krossad karamell.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
  2. Koka upp grädde i en kastrull och blanda i honung och kaffepulver. Ta upp gelatinbladen och smält ner i gräddblandningen under omrörning. Fördela i 4 serveringsglas. Låt stelna i kylskåp ca 3 timmar.
  3. Rör ihop socker och vatten i en kastrull. Koka till en mörk karamell utan omrörning och häll genast upp på en plåt med bakplåtspapper. Krossa karamellen när den har stelnat.
  4. Toppa pannacottan med krossad karamell och eventuellt bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.