Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta - diabetiker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott med hjortron och rosmaringelén till. Den blandningen finns bland mina recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, mjölk, Canderel, kardemumma och det rivna citronskalet.
  2. Låt koka ca 5 min på låg värme.
  3. Lägg gelantinbladet i blöt ca 5 min i kallt vatten. Rör sedan ner bladet i grädden.
  4. Sila av gräddblandningen genom en finmaskig sil.
  5. Fyll 4 portionsformar och ställ dem kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.