Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med blåbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Italienskt och svenskt i perfekt kombination. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Värm grädden i en kastrull och slå i sockret. Lägg gelatinbladet i en skål med vatten några minuter, krama sedan ur vattnet och lägg ner det i den varma grädden. Rör om ordentligt och slå sedan upp grädden i fyra små koppar eller glas. Låt stelna i kylen. Häll under tiden upp apelsinjuice i en kastrull tillsammans med blåbär och kanel och låt det koka ihop. Häll det sedan över den stelnade kalla pannacottan och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.