Ljuvligt len dessert.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Namnam! Jättegott. Det blir en fin brytning mellan det feta och söta i pannacottan mot det fräscha i bären!
Gudomligt gott!
muuuuuums!!! gjorde på jordgubbar bara, smaskens!!! bra brytning! ännu bättre blir det till sommaren, med färska bär :-))))
gudomligt gott!!!!
Ljuvligt gott!! Gjorde desserten till igår och det var pricken över it på en förövrigt mycket god nyårsmiddag.
Supergod!!!
Helt underbart gott, ett av det godaste jag ätit! Det fanns tyvärr inte gelatinblad på våran lilla affär, så jag fick använda gelesocker istället, men det gick precis lika bra.
Ljuvlig!!! Hade pannacottan som dessert till tjejmiddag i går och alla blev imponerade. En sa faktiskt att detta kan vara en bröllopsdessert, och jag håller med om det. Skal ha det i tankarna om jag får min pojkvän til att fria till mig :-)
Väldigt gott, bra kombination bär och lime. Kommer vi säkert att göra fler gånger :)
Supergott!! Har gjort denna efterrätt flera gånger och alla älskar den! Min stora son har den som första önskan när vi skall ha gäster.
Jättegod!!! Gjorde denna dessert till Nyårsafton och den var mycket uppskattad av både barn och vuxna! Lätt att göra och bra när man kan förbereda. De limemarinerade bären passade bra till, möjligtvis kan man ha lite mindre med socker...
MUMS!
Första gången jag gjorde pannacotta och även första gången jag åt det. Supergod och jag fick högsta betyg av våra gäster!!! Kommer att göra den många gånger framöver=)
Såååå god! Har gjort den flera gånger och bjudit gäster på, och alla har tyckt om den!
suuupergott!!! Verkligen! Och väldigt lätt att göra! Det vara bara mm och ahh vid bordet igår kväll! Tack för receptet!
Helt ljuvlig efterrätt nyårsafton till ära. Kommer absolut att laga på nytt! :) En god fortsättning på det nya året! Tack för receptet :)
En klar 5:a! Bästa pannacottan jag smakat! Gjorde den på nyårsafton som efterrätt och den blev en riktig succé. Den kommer definitivt göras om och om igen! Tack för ett underbart recept! Jennifer
Pannacotta kan ibland kännas lite mäktigt som efterrätt. Ersätt 1 dl grädde i receptet med mjölk för att få en lättare känsla. Ett annat tips är att - under omrörning då och då - låta den svalna till rumstemperatur innan man häller den i formarna. Då slipper man "skinnet" som lätt blir på ytan.