Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med mörk choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannacotta med mörk choklad toppad med jordgubbar blandade med passionsfruktkött. Garnera med citronmeliss

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål.
  2. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält.
  3. Tillsätt det urkramade gelatinbladet och vaniljsocker och rör tills den smält.
  4. Häll upp pannacottan i 4 portionsglas och låt stå kallt i 3 timmar.
  5. Rensa jordgubbarna, skär dem i mindre bitar och blanda med passionsfruktkött. Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottan och garnera med citronmeliss.
  6. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.