Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med tropisk frukttopping

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med gelésocker i stället för gelantin blir denna fräscha och goda desserten extra lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll kokosmjölken, grädden och gelésocker i en kastrull. Koka upp och låt koka ½ minut. Ta kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret.
  2. Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen att stelna ca 3 timmar.
  3. Frukttopping: Skär bort rotstocken och skal på ananasen. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda med urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta.
  4. Toppa pannacottan med frukterna strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.