Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med vanilj och choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En härligt god pannacotta som finns på baksidan av gelesocker paketen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gelésockret och vispgrädden och smaksättning. Låt koka upp ochsen koka i ca ½ minut. häll upp i små glas eller formar.
  2. PS. Vi brukar ta glas som vi först häller ner pannacottan i och sen häller i bär eller sås över pannacottan. Lite finare blir det om du tar ex. gummiformar och när det stelnat så vänder du ut pannacottan på fat. På med tillbehör och sedan är det klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mariebonnevier 16 december 2009

    Testade det här i samband med ett 60-årskalas och lagade sammanlagt 22 portioner. Det gjorde stor succé. Bytte ut vaniljsockret mot 1 vaniljstång/per sats om 4 portioner och det blev ännu bättre!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.