Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta på kaffe med karamellsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i blöt i lite vatten.
  2. Blanda mjölk, grädde och socker i en kastrull, koka upp och låt sjuda på svag värme några minuter under omrörning. Blanda ner pulverkaffet och dra kastrullen från värmen.
  3. Krama ur gelatinbladen och rör ner i gräddblandningen. Häll upp i sex kaffekoppar eller portionsformar och låt stelna i kylskåp minst 5 timmar.
  4. Sås: Häll socker och vatten i en kastrull och låt sockret smälta och bli ljusbrunt. Rör ner kaffet. Tag kastrullen från plattan och rör ner grädden. Låt kallna.
  5. Stjälp upp puddingarna på tallrikar och servera med såsen och eventuellt kaffebönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.