Frisk passionsfrukt och len pannacotta i en knaprigt skal. Försvinnande gott!
Instruktioner
- Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt äggulor, florsocker och salt. Arbeta snabbt ihop till en deg.
- Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå kallt i ca 1 timme.
- Sätt ugnen på 200 grader.
Grädda pajskalet mitt i ugnen 10 minuter. Låt kallna.
- Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädde med vaniljpulver. Rör i gelatinbladen.
- Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och blanda med socker i en bunke. Rör ner i den varma grädden.
- Häll smeten i pajskalet. Låt stå kallt i minst 4 timmar tills fyllningen stelnat.
- Garnera med passionsfruktskärnor.
Publicerat den
14 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar