Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacottatårta med marinerade jordgubbar

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

En ljuvlig och söt tårta man inte behöver så stor bit av. Glutenfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vispgrädde, vit choklad och gelésocker multi i en kastrull, värm på svag värme tills chokladen smält och låt sedan koka upp och koka 30 sekunder. Häll i en icke smord springform. Låt svalna lite och ställ den sedan i kylen.
  2. Koka upp vatten och strösocker, tag bort från plattan. Strimla de basilikabladen och lägg ner i sockerlagen. Låt dra tills det blir kallt, skiva sedan jordgubbar och låt dra i lagen någon timme.
  3. Lägg på jordgubbarna på pannacottabottnen, servera och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.