Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannakotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel och god efterrätt som smälter i munnen och avslutar en god middag, med mycket sötma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallvatten. dom ska ligga i 5 min.
  2. Häll grädden och sockret i en kastrull och värm försiktigt tills första bubblan kommer. Tag kastrullen från plattan. Vispa ner äggulan, vaniljsockret och gelatinbladen tills dom har löst sig.
  3. Häll upp i glas och ställ dom i kylen. Dom behöver ca 3 timmar för att stelna. Garnera med säsongens bär och frukter. Godast tycker jag är jordgubbar med passionsfrukt. För syns skull kanske också ett blad citronmellis.

Kommentarer (1)

  • yvann 29 april 2010

    mycket god! familjen gillade pannakottan så det blir till att göra den flera gånger. Den var verkligen lättlagad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.