Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiffar med ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket goda, saftiga och smakrika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till biffarna. Spara en liten bit ädelost till såsen. Forma till små biffar. Bryn biffarna i smör i stekpanna. Efterstek på svag värme tills de är genomstekta.
  2. Smula i den lilla ädelostbiten i youghurten, rör ihop. Servera som kall sås till pannbiffarna. Gott med klyftpotatis eller ugnsbakta grönsaker till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miniinatta 30 juli 2011

    Jätte gott :) Men hoppade över ädelosten och hade Tzatziki istället som sås ..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.