Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med bulgur och katrinplommon, rostade grönsaker och het yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Anna Skipper

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannbiff: Blanda färs, salt och ägg i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en smet. Forma till fyra biffar och stek på medelstark värme i en teflonpanna ev med lite rapsolja.
  2. Rostade grönsaker: Sätt ugnen på 200 grader. Tärna paprikan grovt, klyfta rödlöken och dela blomkålen och broccolin i mindre bitar även en bit av stjälken på broccolin. Lägg på en plåt och slå på olivolja. Strö över lite salt och svartpeppar. Rosta i ca 10-15 min, men passa så att inte broccolin tar för mycket färg. Rör om efter halva tiden.
  3. Het yoghurtsås: Slå upp yoghurten i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop. Smaka av med salt och ev lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.