Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med krämig bön- och potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda biffar med rosmarin och fransk senap som serveras med bön- och potatissallad och en örtsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannbiff: Skala och hacka löken. Fräs den i lite smör och rapsolja utan att den tar färg, låt svalna. Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla ca 10 min. Blanda ner färsen och övriga ingredienser.
  2. Forma biffar och bryn dem i smör och rapsolja i en stekpanna. Sänk värmen och stek färdigt biffarna ca 10 min.
  3. Bön- och potatissallad: Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten, låt svalna.
  4. Häll av och skölj bönorna i kallt vatten.
  5. Skala och skiva rödlöken, strimla salladslöken. Skär den avsvalnade potatisen i klyftor. Blanda alla ingredienser till potatissalladen. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda samman ingredienserna till örtsalladen.
  7. Servera biffarna med salladerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.