Goda biffar med rosmarin och fransk senap som serveras med bön- och potatissallad och en örtsallad.
Instruktioner
- Pannbiff:
Skala och hacka löken.
Fräs den i lite smör och rapsolja utan att den tar färg, låt svalna.
Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla ca 10 min.
Blanda ner färsen och övriga ingredienser.
- Forma biffar och bryn dem i smör och rapsolja i en stekpanna.
Sänk värmen och stek färdigt biffarna ca 10 min.
- Bön- och potatissallad:
Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten, låt svalna.
- Häll av och skölj bönorna i kallt vatten.
- Skala och skiva rödlöken, strimla salladslöken.
Skär den avsvalnade potatisen i klyftor.
Blanda alla ingredienser till potatissalladen.
Smaka av med salt och peppar.
- Blanda samman ingredienserna till örtsalladen.
- Servera biffarna med salladerna.
Publicerat den
29 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar