Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med löksky

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig husmanskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjölk med ströbröd och låt svälla 5-10 minuter.
  2. Blanda ner färsen, riven lök, ägg och kryddor. Forma pannbiffar och stek i smör, ett par minuter på varje sida, tills de fått fin färg. Efterstek biffarna i ugn ca 5-10 minuter tills de är genomstekta.
  3. Skala och skiva löken och bryn i stekpanna eller kastrull. Tillsätt sockret mot slutet och låt det karamelliseras lätt. Pudra över mjölet, tillsätt vatten och buljongtärning. Låt såsen koka ihop en stund och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med nykokt potatis och saltgurka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nibarius 13 juli 2009

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.