Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Goda pannbiffar med tacokryddor

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken mjuk i en stekpanna med liet smör. Blanda löken med ströbröd, slå över grädden eller buljongen och låt svälla några minuter. Blanda färs, ägg, sirap, lök, salt, och peppar med brödblandningen. Forma smeten till små platta biffar och stek dem i olja i en stekpanna på båda sidor tills de nästan är färdiga. Efterstek dem i ugnen, 225 grader i ca 20 minuter. Servera med potatismos, rårörda lingon och något gott aromsmör. Jag serverade biffarna till min böngryta och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anitaisak 5 juni 2009

    Hallo, Var har du tacokryddan ? Receptet låter gott och jag vill prova. Anita

  • Jr. 18 december 2017

    Du kan väl använda tacokryddan själv om du tycker det blir godare så, vem vet, skulle kanske prova själv

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.