Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiffar gluten- & laktosfria

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Serveras med fördel med potatismos, rårörda lingon och fint rivna morötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll matlagningsgrädde och ägget i en bunke och blanda om. Sätt till skorpmjölet och låt svälla. Stek den finhackade löken på hög värme tills den får färg. Blanda i lök, fond och peppar.
  2. Smörj en ugnsform med rapsolja och lite tamari (alternativt glutenfri soja). Forma färsblandningen först till stora bollar och platta sedan till.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader C i 30 minuter. Strö bladpersilja på vid serveringen (den på bilden togs ur frysen).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.