Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiffar på nytt sätt

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Biffarna blir klara medan potatisen kokar. Lätt, snabbt och gott. På fotot är det serverat med ädelostbakad rödlök till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forma färsen till 6 ganska höga biffar och lägg dem i en ugnssäker form. Tryck ner ett plommon i varje biff och linda en baconskiva runt sidan på varje biff. Stek i 200º i ugn ca 15-20 minuter tills biffarna är genomstekta.
  2. Lägg en skiva ädelost ovanpå varje biff och garnera med en tunt skuren skiva rödlök och några basilikablad. Kokt potatis till och en sallad blir bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.