Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggfria pannkakor med manna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Efter mycket exprimenterande blev detta mest likt vanliga pannkakor. Jättegoda och uppskattade av äggallergiker.

Ingredienser

Instruktioner

Häll mjölken i en bunke och vispa ner övriga ingredienser. Grädda pannkakor eller plättar av smeten (den är lite trögflytande), vicka pannan så att smeten fördelas jämnt. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaIrene 31 januari 2009

    Fantastiska!!!! ÄNTLIGEN!!!!! Nu har jag då med hjälp av detta recept lyckats göra pannkakor som vi alla gillar och kan äta.....De har ju varit rent hopplöst annas o jag har dratt mig för att göra pannkakor sedan min son blev äggalergisk... Jag mixtrade dock lite lite med ditt recept o tillsatte 3/4 dl rismjjöl (något som jag tycker gör smeten mer lättarbetad ) och 1 tsk bakpulver lite extra mjölk pga rismjölet o lite vaniljsocker..... Men det här med mannan hade jag aldrig tänkt på ... Tack"!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.