Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat och gott ! Medan pannkakan gräddas kan du riva morötter och äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsäker form. Lägg i halva mängden bacon.
  2. Vispa samman mjölet med hälften av mjölken. Rör ner äggen. Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet. Strö över resterande bacon och grädda mitt i ugnen 25-30 minuter.
  3. Skala och grovriv morötter och äpplen. Vänd samman i en skål. Servera med lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulrika2315 20 juni 2012

    synd att du missade att skriva ut ugnstemperaturen :( annars ett gott klassiskt recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.