Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaka med grönsaker och bacon

(4 kommentarer)  
Skriv ut

En god pannkaka med twist

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ägg, socker, mjöl, mjölk och potatis och låt stå i ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225-250 grader. Stek baconet i stekpanna och låt svalna. Klyfta eller dela körsbärstomaterna, tina majsen och skär purjolöken i mindre bitar. När smeten fått stå i ca 30 minuter, tillsätt bacon, tomat, majs och purjolök. Rör om och häll smeten i en långpanna ( ca. 40cm x 35cm). Tillsätt peppar enligt önskemål. Ställ in i ugnen i ungefär 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Tillberga 3 november 2009

    inte MÅSTE de vara djupfryst majs....

  • wallst 3 november 2009

    Ska det verkligen vara 1 dl socker, låter mycket?

  • mafagerh 4 november 2009

    Wallst - Ja, det låter kanske mycket men det skall vara 1dl socker. Tillberga - Det är säkert inget måste att man använder fryst majs, men jag har alltid bara använt det. Går säkert lika bra med annat:)

  • leolina 4 november 2009

    provade detta o jag tyckte det va jättegott,inte barnen dock,men dom är ju lite rädda för grönsaker,,haha jag hade vanlig konserverad majs o det va inga konstigheter!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.