Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska pannkakor som i Thailand

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smakar precis som dem du får till frukost (eller middag, för den delen) i Thailand. Goda! :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda det med ägg och mjölk i en annan skål. Häll ned mjölkblandningen i skålen med de torra ingredienserna. Mosa ev. 1 banan och häll i smeten. Blanda inte för mycket, bara precis så att allt blandas.
  2. 2. Stek ca 10 cm stora pannkakor med smör i stekpanna.
  3. 3. Servera dem som de är eller med färsk frukt eller bär, lönnsirap och eventuellt smör eller vispgrädde.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • NewDown 9 september 2008

    Klart godkända som vi hade dem till mellanmål och i utflyktskorgen. Jag tog 2 st ägg ( den uppgiften saknas vid detta tillfälle) och det blev kanonbra resultat. Kommer att göra detta recept fler gånger.

  • idaeriksson 13 februari 2009

    dom här blev hur goda som helst, godaste pannkakorna jag har ätit! fast jag hade även i ett ägg :)

  • Maithai 20 juni 2009

    Jättegoda pannkakor tyckte hela familjen:) Kommer definitivt att göras fler gånger, speciellt till söndagsfrukostarna. Jag anväde turkisk yoghurt istället för filmjölk och det funkade hur bra som helst. Nästa gång skall jag testa med banan. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.