Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dessertpannkaka med keso

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 25 minuter
Skriv ut

Det här receptet har jag komponerat själv efter minnen från mitt hemland Slovenien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör tillsammans ägg och mjöl. Tillsätt mjölk,vaniljsocker samt mineralvatten och vispa till slättsmet. Grädda åtta tunna pannkakor.
  2. Blanda alla ingredienser väl eller kör dem i matberedare till slättmassa. Lägg fyllningen på pannkakan och vik den först på mitten och sedan ytterligare en gång. Lägg pannkakorna i smord ugnsfast form. Bredd över turkisk yoghurt och gratinera i 225 grader cirka 20 minuter.
  3. Dekorera med valfri frukt. Desserten kan ätas varm eller kall.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sikaal 13 mars 2010

    Jättegott!! :-D Lite kladdigt att göra, men oh så gott! Tack för receptet! Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.