Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaka utan ägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Om man är allergisk mot ägg kan man göra på det här sättet och det är väldigt gott för det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke.
  2. Häll på mjölken under vispning så att smeten blir klimpfri.
  3. Tillsätt matfett och stek pannkakorna.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mat-ilda 3 januari 2011

    Jättegoda pannkisar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.