X

Pannkakor recept

Laddar...
Din sökning gav 624 träffarPannkakor pösiga i muffinsform

Maffigt recept...tycker jag. Det här receptet är specialskrivet för att passa barn. Till de här gulliga minipannkakorna behöver du helst en 12-portioners muffinsform. Men de går fint att grädda i ..
Nyttigare pannkakor

Ett recept på pannkakor, mycket nyttigare och godare än ett vanligt recept helt klart! :) Detta receptet funkar även perfekt att göra våfflor på! Näringsvärde per sats: 655 kcal 70 g protein ..

Äggfria pannkakor

En räddare i nöden till alla föräldrar som har barn med äggallergi, för pannkakor är ju ett måste hos barnfamiljer.


Pannkakor

Vem älskar inte pannkakor - här makalösa pannkakor med marsipan och doppad i choklad!Zuccinipannkakor

Du kan grädda två stora pannkakor och skära dem i mindre trianglar, eller du kan grädda små-amerikanska pannkakor. Vilket som det här är god sommarmat!


Extra små och fluffiga amerikansk..

Här har jag gjort amerikanska pannkakor i ministorlek! Amerikanska pannkakor är ju redan små i sig, men jag ville göra dem ännu mindre, tog ca 2 matskedar (låter lite, men smeten breder ut sig en anin..Kikärtspannkakor

Mycket bönor får man i vilda västern, men ärligt talat är kikärtor godare. Här är en matig liten pannkaka som är så god att Buffalo Bill skulle gå in i en duell för den. Salt, supersmarrig och nytti..Protein pannkakor

Lika goda som nyttiga. Väldigt enkla att göra! De blir som amerikanska pannkakor, lite tjockare. Sen gillar jag att de inte blir så feta så man kan äta med händerna. Proteinpullver är ej nödvändig..