Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaka med getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande, ny variant av ugnspannkaka som du gör i ugnen med en topping av grönsaker och getost. 513 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken, skär morötterna i slantar. Finstrimla vitkålen och bryt broccolin i små buketter. Fräs löken i olja i en stekpanna. Tillsätt morötterna, vitkålen och brccolin och låt grönsakerna bli något mjuka, ca 10 minuter. Salta.
  2. Vispa mjölet med hälften av mjölken i en bunke. Tillsätt av mjölken, ägg och salt. Vispa tills smeten är slät. Häll smeten i en smord långpanna, ca 20x30 cm. Grädda i 225 grader i 15-20 minuter. Pannkakan ska ha stelnat något ovanpå.
  3. Bred på ajvar relish. Lägg grönsakerna och smula getosten ovanpå. Grädda i ytterligare 10 minuter.
  4. Servera med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.