Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

hederliga svenska pankakor, serveras med grädde och jordgubbssylt, eller varför inte lite ljus sirap.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och hälften av mjölken, häll i mjölet och saltet. vispa tills alla klumpar försvinner. Häll i resten av mjölken. Grädda med lite margarin tills de är lagom gyllenbruna.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Liz7 22 maj 2012

    jättergott!

  • cillilutta 18 september 2012

    Perfekt konsistens på pannkakorna och de går inte sönder när man ska vända dem! Detta recept kommer jag alltid använda mig av när pannkakor ska göras! :-) Jag piffar till smaken på pannkakorna genom att tillsätta lite vaniljsocker i smeten.

  • idacooliz123 11 oktober 2012

    Helt fantastiska!!

  • mopar 24 oktober 2012

    ahhhh mummsiga!

  • barrexita 23 december 2012

    jätte mumsiga!!!! detta recept kommer man att andvända mer!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.