Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med ost och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite mer matig pannkaka :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mät upp mjölet i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en slät smet, häll i resterande mjölk. Tillsätt äggen under vispning.
  3. Smörj en långpanna med margarin, häll i smeten.
  4. Strö över den rivna osten och fördela baconet i långpannan.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader tills pannkakan "stelnat".

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anderstam 13 maj 2012

    Mycket matig och Delikat pannkaka. Jag hade även i 1 tsk bakpulver, och resultatet blev så bra att det fotades. Givetvis en 5 poängare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.