En spännande, ny variant av ugnspannkaka som du gör i ugnen med en topping av grönsaker och getost.
513 kalorier per portion
Instruktioner
- Finhacka löken, skär morötterna i slantar.
Finstrimla vitkålen och bryt broccolin i små buketter.
Fräs löken i olja i en stekpanna.
Tillsätt morötterna, vitkålen och brccolin och låt grönsakerna bli något mjuka, ca 10 minuter.
Salta.
- Vispa mjölet med hälften av mjölken i en bunke. Tillsätt av mjölken, ägg och salt.
Vispa tills smeten är slät.
Häll smeten i en smord långpanna, ca 20x30 cm.
Grädda i 225 grader i 15-20 minuter.
Pannkakan ska ha stelnat något ovanpå.
- Bred på ajvar relish.
Lägg grönsakerna och smula getosten ovanpå.
Grädda i ytterligare 10 minuter.
- Servera med salladen.
Publicerat den
25 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar