Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och bananpannkakor med jordnötssmör

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Smarriga och glutenfria pannkakor med goda smakkombinationer. Bananpannkakor kan göras i flera olika varianter. Vill du skära ner på ingredienserna kan du göra dem på enbart ägg och banan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ägg och banan. Blanda ner salt, kokosmjöl och kokosmjölk. Tillsätt bakpulver och fiberhusk och låt smeten svälla i ca 15 minuter.
  2. Stek pannkakorna i smör på låg värme. Det tar längre tid för dessa att bli färdiga jämfört med vanliga pannkakor. Vänd pannkakorna när ytan börjar bli torr och grädda dem på andra sidan.
  3. Servera pannkakorna med jordnötssmör, rostad kokos och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.